Jarmo Ahosen webinaari: ”Voimaharjoittelun eri muodot tukemassa kehon kannatusta” lauantaina 19.3.2022 klo 9-12

Jarmo Ahonen pitää jälleen asiantuntevan webinaarin alaraajafysioterapian saralla. Webinaarin sisältö pääpiirteissään:

  • Kineettisen ketjun läpi kulkeva nostava voima; miten sitä voidaan harjoittaa parantamaan kävelyn ja juoksun hallintaa ja estämään kehon lysähdystä
  • Sidekudokseen kertyvän liike-energian hyödyntäminen; plyometria ja eksentrinen harjoittelu
  • ”Exercising soundless running”

Webinaari pidetään lauantaina 19.3. klo 9-12. Webinaarin hinta on 40€. Safy ry lahjoittaa webinaarin tuoton lyhentämättä Pelastakaa lapset ry:n kautta Ukrainan lapsille. Halutessasi voit lahjoittaa Safyn kautta osallistumismaksua suuremmankin summan laskun maksamisen yhteydessä.

Webinaarista tulee tallenne, jonka saat käyttöösi maksamalla osallistumismaksun. Voit siis katsoa webinaarin kun sinulle sopii.

Tarkempaa tietoa lahjoituskohteesta:

www.pelastakaalapset.fi/ukraina

Laitamme tallenteen osallistumismaksun maksaneille noin 26.3.2022.

6 kommenttia artikkeliin ”Jarmo Ahosen webinaari: ”Voimaharjoittelun eri muodot tukemassa kehon kannatusta” lauantaina 19.3.2022 klo 9-12”

  1. Hei haluan ilmottautua jarmo Ahosen koulutukseen 19.3.2022.
    Olen tuolloin menossa autolla tampereelle,joten en ole paikalla klo 9-12, mutta voin varmaan opiskella aihetta seminaarin tallenteelta myöhemmin?
    terveisin jukka klemettinen

  2. Hei, haluaisin kovasti osallistua koulutukseen, mutta lymfarien luentopäivät osuu samaan päivään ja aikaan. Onko koulutus mahdollista katsoa tallenteena jälkikäteen? Jos on niin ilmoittautuisin koulutukseen!

Kommentointi on suljettu.