Jäsenyys

Uutta: maksa jäsenmaksu verkkokaupassa

Nyt voit maksaa jäsenmaksun kätevästi yleisimmillä maksutavoilla, ja lähettää hakemuksen samalla.

Maksa jäsenyys tästä >

Varsinaiset jäsenet
Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi päästä maassamme laillistettu fysioterapeutti tai laillistettu lääkäri. Jäseneksi pyrkivän on jätettävä kirjallinen jäsenyysanomus yhdistyksen hallitukselle, joka päättää jäsenyydestä. Kunniajäseneksi yhdistyksen kokous voi kutsua henkilön, joka on ansiokkaasti toiminut yhdistyksen tarkoitusperien toteuttamiseksi. Kunniajäsen ei suorita jäsenmaksua.

Kannattava jäsen
Yhdistyksen kannattavaksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä yksityisen henkilön tai oikeuskelpoisen yhteisön, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannattavaksi jäseneksi pyrkivän on jätettävä kirjallinen jäsenyysanomus yhdistyksen hallitukselle, joka päättää jäsenyydestä. Kannattavalla jäsenellä ei ole äänioikeutta.

Ilmoittautuminen
Suomen Alaraajafysioterapian Yhdistys r.y. (SAFY) on perustettu v. 2002 kehittämään moniammatillista yhteistyötä ja tieto-taitoa alaraajaongelmia hoitavien ja tutkivien fysioterapeuttien ja lääkärien keskuudessa. Jäseneksi liittymällä voit osallistua laadukkaisiin alan koulutuksiin ja syys- ja kevätkokouksissa pääset vaikuttamaan alan kehittymiseen.

Tervetuloa jäseneksi!

Tulosta ja täytä linkin takaa löytyvä lomake. Postita tai lähetä s-postilla lomake alla olevaan osoitteeseen:

Mässeli Antti
sihteeri
ajj.masseli@gmail.com

Ilmottautumislomake

Jäsenmaksu 30 €. Suorita tilille:           FI36 1528 3000 1148 97

Tästä voit tulostaa jäsenmaksun laskuna: Jäsenmaksu

Kirjoita laskun viestikenttään nimi, kenen jäsenmaksusta on kyse, sekä jäsenmaksun vuosi. 

Liity jäseneksi

Uutta: nyt voit maksaa jäsenyyden myös verkkokaupassa ja lähettää samalla hakemuksen. Lue lisätiedot vasemmalta.

Tulosta ja täytä linkin takaa löytyvä ilmoittautumislomake. Postita tai lähetä sähköpostilla lomake alla olevaan osoitteeseen: ajj.masseli@gmail.com

Postitusosoitteen voit kysyä ko. sähköpostin kautta.

Lomakkeessa täytyy olla jäsenhakemuksen tekijän tekemä allekirjoitus. Jäsenyyttä hakeva voi skannata tiedoston koneelle allekirjoituksen jälkeen tai ottaa kamerakännykällä kuvan allekirjoitusta lomakkeesta, jonka jälkeen hakija liittää kuvan sähköpostin liitteeseen.

Maksathan jäsenhakemuksen lähettämisen yhteydessä jäsenmaksun (30€).