Jäsenyys

Uutta: maksa jäsenmaksu verkkokaupassa

Nyt voit maksaa jäsenmaksun kätevästi yleisimmillä maksutavoilla, ja lähettää hakemuksen samalla.

Uusi jäsen, maksa jäsenyys tästä >

Oletko jo jäsen? Pääset maksamaan jäsenmaksun tästä >

Varsinaiset jäsenet
Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi päästä maassamme laillistettu fysioterapeutti tai laillistettu lääkäri. Jäseneksi pyrkivän on jätettävä kirjallinen jäsenyysanomus yhdistyksen hallitukselle, joka päättää jäsenyydestä. Kunniajäseneksi yhdistyksen kokous voi kutsua henkilön, joka on ansiokkaasti toiminut yhdistyksen tarkoitusperien toteuttamiseksi. Kunniajäsen ei suorita jäsenmaksua.

Suomen Alaraajafysioterapian Yhdistys r.y. (SAFY) on perustettu v. 2002 kehittämään moniammatillista yhteistyötä ja tieto-taitoa alaraajaongelmia hoitavien ja tutkivien fysioterapeuttien ja lääkärien keskuudessa. Jäseneksi liittymällä voit osallistua laadukkaisiin alan koulutuksiin ja syys- ja kevätkokouksissa pääset vaikuttamaan alan kehittymiseen.

Kannattava jäsen
Yhdistyksen kannattavaksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä yksityisen henkilön tai oikeuskelpoisen yhteisön, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannattavaksi jäseneksi pyrkivän on jätettävä kirjallinen jäsenyysanomus yhdistyksen hallitukselle, joka päättää jäsenyydestä. Kannattavalla jäsenellä ei ole äänioikeutta.

Tulosta ja täytä linkin takaa löytyvä lomake. Liitä allekirjoitettu lomake kassalla jäsenyyshakemuksen maksun yhteydessä järjestelmään.

Mässeli Antti
sihteeri
ajj.masseli@gmail.com

Ilmottautumislomake

Jäsenmaksu on 30 €. 

Liity jäseneksi

Uutta: nyt voit maksaa jäsenyyden myös verkkokaupassa ja lähettää samalla hakemuksen. Lue lisätiedot vasemmalta.

Tulosta, täytä linkin takaa löytyvä ilmoittautumislomake ja liitä se ohjelmaan Kassalla. 

Lomakkeessa täytyy olla jäsenhakemuksen tekijän tekemä allekirjoitus. Jäsenyyttä hakeva voi skannata tiedoston koneelle allekirjoituksen jälkeen tai ottaa kamerakännykällä kuvan allekirjoitusta lomakkeesta, jonka jälkeen hakija liittää kuvan sähköpostin liitteeseen.