Yhdistys

Alaraajafysioterapeutit ryhdistyy ja yhdistyy

Marraskuussa 2002 kokoontui parisenkymmentä alaraajafysioterapiasta kiinnostunutta fysioterapeuttia Tampereelle miettimään, olisiko tarvetta yhdistää voimavarat ja perustaa yhdistys. Tarvetta alaraajafysio-terapian kehittämiselle ja tunnetuksi tekemiselle tuntui olevan, joten yksimielisellä päätöksellä kyseinen joukko piti yhdistyksen perustamiskokouksen ja hyväksyi yhdistykselle säännöt. Yhdistyksen nimeksi päätettiin Suomen Alaraajafysioterapian Yhdistys ry. (SAFY) Samassa yhteydessä pidettiin vuosikokous ja valittiin yhdistykselle hallitus. Jokainen yhdistyksen hallituksessa toimiva henkilö tekee yhdistystyötä oman työnsä ohessa ja täysin ”Goodwill”-työnä.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia podiatrisen fysioterapian jatkokoulutuksen käyneiden sekä alaraajafysioterapiasta kiinnostuneiden laillistettujen fysioterapeuttien ja lääkäreiden yhdyssiteenä. Suomi tuntuu olevan tämän alan koulutuksen suhteen kärkimaita, joten itse koulutuksen kehittymistä seurataan ja pyritään vaikuttamaan koulutuksen sisällön kehittymiseen ja jatkokoulutuksen tarpeen ja sisällön määrittämiseen. Yhdistys tulee itsekin järjestämään alan koulutusta mahdollisimman monipuolisesti ja alueellisesti tasapuolisesti; Suomihan on pitkä maa! Kansainvälistä yhteistyötä tullaan kehittämään ja alaan liittyvää tieteellistä tutkimusta seurataan. Yhdistys pyrkii tiedottamaan niistä jäsenistölleen kuin myös pyrkii pitämään alaan liittyvästä kirjallisuudesta luetteloa jäsenistölle tiedotettavaksi.

Yhdistys on siis uusi ja intoa täynnä, hyvät ideat ovat aina tervetulleita ja huonommatkin käsitellään. Jäsenhankinta on nyt aktiivisesti käynnissä – tervetuloa mukaan toimintaan!

Hallitus

Järvi Joni 
hallituksen pj
Johan Sederholmintie 2 B 15
00810 Helsinki
050-5413927
joni.jarvi@fysioterapia.org

Mässeli Antti
sihteeri
ajj.masseli@gmail.com

Varkila Seija
VPJ
Vesaniementie 6 F
36200 Kangasala
050-5374554
seija.varkila@gmail.com

Antti Marttinen

antti@movementfysios.fi

Elina Myllymäki

elina.myllymaki2@gmail.com

Isto Paalimäki

hallituksen jäsen

isto@fysix.fi