Alaraajaongelmat palloilulajeissa

Kevään 2020 uusi koulutus

Alaraajaongelmat palloilulajeissa to-pe 16. – 17.04.2020. Helsinki, Arcada.

Koulutus on täynnä.

Juha-Pekka Kulmala

Aiheet: Luento 1 (1h 30min): Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin  ̶  Suorituskyvyn biomekaaniset lainalaisuudet.

Luento 2 (1h)Onko urheiluvammatutkimus väärillä jäljillä vammojen ehkäisyssä? 

 

Jari-Pekka Keurulainen

Aiheet: Jalkapallossa esiintyvät alaraajavammat, vammamekanismit sekä tutkiminen ja kuntoutus / noin 5 tuntia

 

Jarmo Ahonen

Aiheet: Alaraajavammat (ja vähän muuta) tenniksessä, sulkapallossa, salibandyssa ja pesäpallossa. Vammamekanismit ja kuntoutus. / noin 7 tuntia

 

Tarkempi aikataulu taukoineen tulossa myöhemmin.

 Hinta jäsenille 360 euroa ja ei jäsenille 390 euroa.

Ilmoittautumiset: ajj.masseli@gmail.com

 

Luennoitsijoiden esittely

Juha-Pekka Kulmala

J-P Kulmala työskentelee biomekaniikan asiantuntijana ja tutkijana HUSin liikelaboratoriossa . Hänen tutkimuksensa käsittelee erityisesti alaraajan toimintaa ja liikkumisen biomekaanisia rajoitteita.

Jari-Pekka Keurulainen, fysioterapeutti, ammattivalmentaja ja Pilates-kouluttaja

Jari-Pekka eli Gene on ollut Suomen jalkapallomaajoukkueen vakiokalustoa yli kolmenkymmenen vuoden ajan oman pelaajauransa jälkeen. Tehtäväkuva maajoukkueessa on vaihdellut kakkosvalmentajasta fysioterapeutiksi tarpeen mukaan. Gene on mukana Huuhkajien EM-unelmajoukkueessa kesällä 2020. Hän on myös valmentanut HJK:n Suomen mestaruuteen. Toimii nykyisin fysioterapeuttina Art Fysio Oy:ssä ja omistaa oman yrityksensä Gene-Production Oy:n. Ollut Jarmo Ahosen työkaveri yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja yhdessä kehittänyt Jamin kanssa Suomen ensimmäistä ja laadukasta Pilates-ohjaajakoulutusta.

Jarmo Ahonen, fysioterapeutti, valmentaja ja Pilates-kouluttaja sekä tietokirjailija

Jarmo Ahonen eli Jami on ollut fysioterapeuttina seitsemissä kesäolympialaisissa, käynyt läpi kymmeniä EM- ja MM-kisoja sekä maailmancupeja ja maaotteluita yleisurheilujoukkueissa, purjehdusmaajoukkueen kanssa, tennismaajoukkueessa. Jami on toiminut Suomen Kansallisbaletin ja balettikoulun fysioterapeuttina 34 vuotta. Hän on myös kirjoittanut kymmenkunta urheilun ja fysioterapian oppikirjaa. Jami toimii omistamassaan Art Fsyio Oy:ssä fysioterapeuttina ja Somatic Center Finlandissa kouluttajana.