Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuinka yhdistää fysioterapia ja pilates kuntoutuksen vaikuttavuuden tehostamiseksi?

1 kesäkuun, 2023 @ 09:00 17:00

Koulutuksen ajankohta: 1.6.2023 klo 9 – 17

Paikka: Metropolia, Myllypurontie 1, Helsinki

Koulutuksen hinta: Jäsenet 190€ ja ei jäsenet 220€.

Koulutus tapahtuu Metropolian liikuntasalissa Bobin ja Kimin johdolla.

Koulutuskielenä englanti.

Bob Turner and Kim Gibilisco teaching together: “How to implement physiotherapy and Pilates-method to get the best results in rehabilitation”

Kouluttajista:

Bob Turner on New Yorkissa työskentelevä fysioterapeutti ja OMT-koulutettu. Hänellä on lisäksi maisterintutkinnot akupunktiosta (ja Dry Needling) sekä kiinalaisesta lääketieteestä. Hänen erikoisalansa on kuitenkin alaraajan biomekaniikka ja kuntoutus. Bob on taustaltaan balettitanssija ja siksi omaa poikkeuksellisen hyvän silmän liikehäiriöiden ja liikekontrollihäiriöiden korjaamiseen. Kuten monet yhdysvaltalaiset tanssijat, Bob on myös kouluttautunut Pilates-metodin opettajaksi.

Kim Gibilisco on New Yorkissa työskentelevä Pilates-metodin opettaja ja aktiivinen toimija Pilates-Alliance-järjestössä. Kim on taustaltaan balettitanssija, joka nykyisin opettaa ja kehittää liikekontrollin hoitoon käytettyjä menetelmiä.

Kim ja Bob ovat kehittäneet yhteisen opetustavan, jossa huomioidaan asiakkaan kokonaisuus. Samalla yhdistetään fysioterapeuttinen tietämys ja osaaminen Pilates-metodin hyötyihin kuntoutuksessa.

Suurissa meta-analyyseissa on tullut esiin suurin hyöty selkäpotilaiden kuntoutuksessa juuri Pilates-menetelmän avulla. Siitä on uutisoitu Suomessakin (Fysioterapia-lehti, Helsingin Sanomat etc).

Nyt meillä on mahdollisuus tutustua ja oppia kahden vahvan näytön omaavan metodin yhteisvaikutuksia Bobin ja Kimin opettamina.

Tartu siis tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan kursseille niin kauan kuin paikkoja on vapaana.

190,00€ – 220,00€

1 kesäkuun, 2023 @ 09:00 17:00

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking ”Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available