Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Alaraaja ja kipu – ILMAINEN webinaari SAFY:n jäsenille

30 syyskuun, 2023 @ 10:00 12:30

Alaraajan ongelmissa kudosperäinen diagnoosi voi olla vaikea ja myöskin harhaanjohtava. Maailman kipujärjestö IASP suosittaakin TULE potilaiden diagnostisointiin kipumekanismiperäistä luokittelua.
Esimerkiksi jos asiakas luokittellaan tulehdusperäiseen kipuun niin siitä voidaan jo linjata hoito, oli se vaiva sitten polvessa, jänteessä tai lihaksessa. Mielenkiintoista ja joskus vaikeaa voi olla neuropaattisen sekä nosiplastisen kivun arviointi. Ja ennenkaikkea mitä sitten tehdään? Tärkeä asiakasryhmä ovat myös CRPS:ää sairastavat- kuntoutujat.


Tässä webinaarissa TULE fysioterapian professori Hannu Luomajoki kertoo kipumekanismeista, miten ne tunnistetaan ja erotellaan sekä mihin suuntaan hoito kulloinkin voidaan linjata.

Webinaari pidetään lauantaina 30.9. klo 10-12.30. Webinaari on tarkoitettu SAFY:n jäsenille. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi voit ilmoittautua mukaan webinaariin. Jäsenyydestä voit lukea lisää täältä. Jäsenet voivat ilmoittautua webinaariin laittamalla viestiä osoitteeseen: ajj.masseli@gmail.com tai ilmoittamalla RSVP- lisäosan kautta nimensä ja sähköpostiosoitteensa. RSVP- ilmoittautuminen löytyy tämän sivun lopusta.

Vapaa pääsy / Ilmainen tapahtuma
RSVP
RSVPs are no longer available